top of page
  • bjarnedecoutere

Dag 16

Vandaag zijn we naar het Nadal museum gegaan hier had je een simulatie ruimte in deze ruimte kon je formule 1 rijden, mountain biken, je reflexen testen, virtueel tenissen en kajakken. Ook had een een ruimte met de trofees die nadal heeft verdient in zijn cariére en een ruimte waarin souveniers werden tentoongesteld die Nadal ooit heeft gehad van topsporters over heel de wereld. Hierna zijn we naar het strand gegaan van Porto Cristo en hebben we een wandeling gemaakt langs de kust tijdens deze wandeling kwamen we de eerst gemaakte vuurtoren van mallorca tegen. Na onze wandeling zijn we gaan eten.

3 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Dag 20

Vandaag een rustige dag gehad op het werk want het was vrijdag en het was onze laatste dag dit betekend dat we afscheid hebben moeten nemen van onze collega's. Deze avond hebben we durum gegeten en on

Dag 20

Vandaag weer een rustig dagje op het werk gehad deze middag zijn we gaan eten met de baas in een hamburger zaakje en na het werk zijn we gaan uiteten in een paella zaak .

Dag 19

Vandaag heb ik gewerkt aan een keukentablet dit heeft mij een hele dag bezig gehouden dus mijn dag ging redelijk snel voorbij. Na het werk heb ik weer gekookt.

bottom of page